Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός τζαμιών
Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών
Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών
Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών
Καθαρισμός τζαμιών Καθαρισμός τζαμιών
Καθαρισμός δαπέδων
   
Επικοινωνία


Ποτίδαιας 8

Θεσσαλονίκη

email: info@thessalonikicleaning.gr

 
Καλώς Ήλθατε

Τα Συνεργεία Καθαρισμού: «Θεσσαλονίκη» σας προσφέρουν καθαριότητα και υγιεινή σε επαγγελματικό επίπεδο με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε είδους χώρο και κτήριο. Οι ειδικοί του συνεργείου μας εξετάζοντας το χώρο σας, σας προτείνουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας. Ο άρτιος εξοπλισμός της εταιρείας μας με μηχανές υψηλής τεχνολογίας και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυώνται την αποτελεσματικότητα στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού.

Συγκεκριμένα, για τους εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιούμε μηχανές για υγρό καθαρισμό, για καθαρισμό χαλιών και μοκετών με ξηρό αφρό, για γυάλισμα αλλά και για καθαρισμό με ψεκασμό. Καθαρίζουμε σκληρές επιφάνειες με ειδικές μηχανές για πλύσιμο και αφαίρεση παρκετίνης. Αναλαμβάνουμε και βιομηχανικά δάπεδα ακόμη και επιβαρυμένα με πολλούς λιποδιαλυτούς ή υδατοδιαλυτούς ρύπους.

Για τους εξωτερικούς χώρους και τα πολυόροφα κτήρια με μεγάλες κάθετες επιφάνειες και επιμήκη παράθυρα τα Συνεργεία Καθαρισμού: «Θεσσαλονίκη» είναι η καλύτερη λύση καθότι οι πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν τα καταλληλότερα μέσα (όπως ανυψωτικές πλατφόρμες, καλαθοφόρα, ανελκυστήρες, αναβατόρια υλικών κλπ.).

Συνεπώς τα Συνεργεία Καθαρισμού: «Θεσσαλονίκη» με την πολυετή παρουσία στο χώρο και σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές του κλάδου αποτελούν την πιο ανταγωνιστική πρόταση.

Καθαρισμός δαπέδων Καθαρισμός δαπέδων Καθαρισμός δαπέδων
Καθαρισμός τζαμιών Καθαρισμός δαπέδων Καθαρισμός τζαμιών
Καρότσια Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών
Καθαρισμός τζαμιών Καθαρισμός δαπέδων Καθαρισμός δαπέδων
Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός επιφανειών
Καθαρισμός επιφανειών Καθαρισμός τζαμιών Καθαρισμός δαπέδων
    Υπηρεσίες

- Καθαρισμός χαλιών

- Καθαρισμός δαπέδων

- Καθαρισμός κτηρίων

- Καθαρισμός επιφανειών

- Καθαρισμός τζαμιών

                   © Copyright 2009 MyCompany