Thessaloniki Cleaning

Απολύμανση Χώρων

Απολύμανση του χώρου κατά του COVID-19.

Καλέστε για άμεση λύση.

Δεσμευόμαστε για την φροντίδα και την υγειονομική ασφάλειά σας.

ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που επέφερε η πανδημία COVID-19 σε κάθε πτυχή της ζωής και της καθημερινότητάς μας ανέδειξαν εμφανώς τη σημασία της υγιεινής και του καθαρισμού.


Η εταιρεία μας, καθόλο το διάστημα εξέλιξης της πανδημίας COVID-19, είναι παρόν στην υγειονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας συμβάλλοντας στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού.


Με σεβασμό και επαγγελματισμό, φροντίζουμε για την υγειονομική σας ασφάλεια προσφέροντας ολοκληρωμένα σχέδια αντιμετώπισης και διαχείρισης του COVID-19 με στόχο τη διαφύλαξη ενός υγιούς και ασφαλούς οικιακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ο όρος Απολύμανση – Μικροβιοκτονία αναφέρεται στη διαδικασία εξουδετέρωσης ή αδρανοποίησης των παθογόνων οργανισμών που βρίσκονται πάνω σε αντικείμενα, επιφάνειες, δάπεδα ακόμα και στην ατμόσφαιρα ενός χώρου.


Ο σκοπός της απολύμανσης –μικροβιοκτονίας είναι η δραστική μείωση του μικροβιακού και ιϊκού φορτίου ενός χώρου με στόχο να αποτελεί ένα ασφαλές, υγιεινό και καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από παθογόνους μικροοργανισμούς.


Η εφαρμογή της απολύμανσης–μικροβιοκτονίας κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως επαγγελματικούς χώρους, χώρους εστίασης, χώρους άθλησης, χώρους ψυχαγωγίας, κοινόχρηστους χώρους, καταστήματα, σχολεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κ.ά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Η εφαρμογή της απολύμανσης – μικροβιοκτονίας πραγματοποιείται με τη σύγχρονη μέθοδο της ψυχρής εκνέφωσης (cold fogging) και με τη χρήση ειδικών εγκεκριμένων απολυμαντικών σκευασμάτων από τον ΕΟΦ, τα οποία διαθέτουν αποτελεσματική δράση κατά των παθογόνων μικροοργανισμών και των κορωνoϊών, όπως ο SARS – Cov (COVID-19).

 

Στόχος της απολύμανσης – μικροβιοκτονίας με τη μέθοδο του νεφελοψεκασμού είναι η αποτελεσματική και με ασφαλή τρόπο καταπολέμηση του ιϊκού φορτίου των μολυσμένων χώρων, επιφανειών και σημείων. Με αυτή τη χρήση της μεθόδου επιτυγχάνεται η ομοιόμορφη κάλυψη στο σύνολο του όγκου ενός χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν.


Μετά το πέρας της εφαρμογής απολύμανσης – μικροβιοκτονίας, ο χώρος παραδίδεται με μηδενικό ιϊκό και βακτηριακό φορτίο, έτοιμος προς χρήση και απόλυτα ασφαλής.


Είμαστε δίπλα σας, με εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

Υπηρεσίες

Με άξονες την πολυετή εμπειρία μας, την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού.

Απολύμανση Χώρων

Παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης, μικροβιοκτονίας, απολυμαντικού καθαρισμού επιφανειών, χώρων και δαπέδων, βιολογικούς καθαρισμούς.

Εφαρμογές επαγγελματικού καθαρισμού

Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού σε ιδιώτες, επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς.

Βιομηχανικές εφαρμογές

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες σας και εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα στον τομέα του καθαρισμού και της υγιεινής.

Η Δουλειά Μας

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επαγγελματικό χώρο και σας εγγυόμαστε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Testimonials

Είπαν για τη Δουλειά Μας

Άμεση εξυπηρέτηση, αψογοι επαγγελματίες, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε είδους εργασία που χρειάστηκε στο χώρο μου! Ευχαριστούμε για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Κατερινα Παπαδοπουλου

Επαγγελματίας

Η εταιρία ανέλαβε τον καθαρισμό του επαγγελματικού μου χώρου. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό τους. Έκαναν άψογη δουλειά και διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για ότι χρειάστηκε.
Χρήστος Γεωργιάδης

Έκλεισα το συγκεκριμένο συνεργείο για να καθαρίσει τον επαγγελματικό μου χώρο μετά από ανακαίνιση και το αποτέλεσμα ήταν πέραν κάθε φαντασίας. Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμες.
Kostas Pourvanis

Συχνές Ερωτήσεις

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 2310703076 – 6974420510 ;ή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: info@thessalonikicleaning.gr.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος ενός καθαρισμού, τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα, φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον, καθώς είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και πληρούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε.