Εφαρμογές Βιοκαθαρισμού

Η εταιρεία Συνεργεία Καθαρισμού «Θεσσαλονίκη» παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών καθαρισμού κτιριακών εγκαταστάσεων και επαγγελματικών χώρων.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο. Οι ειδικοί του συνεργείου μας εξετάζοντας το χώρο σας, σας προτείνουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας.

Παρέχουμε διαμορφωμένες προτάσεις και προγράμματα καθαρισμού ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Η εταιρεία Συνεργεία Καθαρισμού «Θεσσαλονίκη» δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού και παρέχει εφαρμογές βιοκαθαρισμού σε:

  1. Σαλόνια
  2. Μοκέτες
  3. Στρώματα
  4. Καθίσματα

Εστιάζοντας στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας εξελισσόμαστε συνεχώς παρέχοντας υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την καθαριότητα σε βάθος. Υιοθετώντας τις νέες εξελίξεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας αναπτύξαμε το πρωτοποριακό σχέδιο «Πράσινο Πρόγραμμα Καθαρισμού». Το «Πράσινο Πρόγραμμα Καθαρισμού» στηρίζεται στη χρήση και εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών και μεθόδων για την αφαίρεση λεκέδων, αλλεργιογόνων ουσιών, ακάρεων και ρύπων.

Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας μας με μηχανές υψηλής τεχνολογίας, τα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε online ραντεβού για δωρεάν επίσκεψη του χώρου σας.