Αρχικοί - Γενικοί Καθαρισμοί

Η εταιρεία Συνεργεία Καθαρισμού «Θεσσαλονίκη» παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών καθαρισμού κτιριακών εγκαταστάσεων και επαγγελματικών χώρων.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου με εξειδικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο. Οι ειδικοί του συνεργείου μας εξετάζοντας το χώρο σας, σας προτείνουν τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στην περίπτωσή σας.

Παρέχουμε διαμορφωμένες προτάσεις και προγράμματα καθαρισμού ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Η εταιρεία Συνεργεία Καθαρισμού «Θεσσαλονίκη» δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού καθαρισμού και αναλαμβάνει αρχικούς / γενικούς καθαρισμούς κτιριακών εγκαταστάσεων, εργοταξιακών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών (μεζονέτες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα).

Ο αρχικός καθαρισμός περιλαμβάνει ένα σύνολο ολοκληρωμένων γενικών εργασιών καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Οι γενικές εργασίες εσωτερικών χώρων αφορούν τον καθαρισμό δαπέδων, επιφανειών, κουφωμάτων, υαλοπινάκων και αλουμινίων.

Οι γενικές εργασίες εξωτερικών χώρων αφορούν τον καθαρισμό υπαίθριων χώρων.

Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας μας με μηχανές υψηλής τεχνολογίας, τα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης σε συνδυασμό με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.

Ο αρχικός / γενικός καθαρισμός ενδείκνυται για περιπτώσεις νεόκτιστων χώρων, μετά από ανακαίνιση, μετεγκατάσταση ή εκδηλώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε online ραντεβού για δωρεάν επίσκεψη του χώρου σας.